LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 25/02/2012

El Fiatc Joventut suma el primer triomf de la temporada a domicili (56-71)

L'aportació de Jeter (19 punts) i Williams (14 punts i 13 rebots) ha estat clau en el vuitè triomf de la temporada del conjunt verd-i-negre contra l'Asefa Estudiantes

D.r. Jover
1 min

BarcelonaHa trigat en arribar, però el primer triomf del Fiatc Joventut ja és un fet. L'Asefa Estudiantes ha estat la víctima i s'ha vist superat per un Joventut que des del primer minut ha començat amb ganes d'endur-se el triomf.

Aquest dissabte Pooh Jeter ha demostrat el que pot arribar a ser. Ha anotat 19 punts, amb cinc triples, i s'ha erigit com el líder ofensiu de la Penya, que ha dominat el partit de principi a final. El primer quart s'ha saldat amb 14-20 i al descans els de Salvo Maldonado han marxat tan sols sis punts per sobre, 29-35.

Però a l'inici del tercer quart Jeter s'ha encarregat de deixar una diferència de dotze punts amb dos triples seguits. El 29-41 ha estat una llosa per a l'Estudiantes, que no ha pogut en cap moment apropar-se a la Penya. I és que els badalonins han arribat a vèncer per disset punts, 45-62, en el darrer quart i han deixat en evidència els madrilenys, que travessen una greu crisi de resultats i de joc.

En els darrers minuts la Penya s'ha dedicat a jugar amb la renda aconseguida i ha acabat guanyant per quinze punts de diferència, 56-71. Cal destacar el bon debut de Lubos Barton, que tot i que només ha anotat tres punts, ha estat vital en el joc del Joventut i ha ajudat molt en el rebot. El txec és, sens dubte, un dels millors reforços de cara a la segona volta.

stats