LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 12/02/2012

La defensa del Barça Regal és massa per al Fiatc Joventut (52-79)

La Penya ha jugat de tu a tu al Barça fins que el físic li ha dit prou i Navarro ha començat a anotar triples. Rabaseda, amb 14 punts, el millor del partit

David R. Jover
2 min
Navarro intenta superar la defensa de Báez

BadalonaEl Barça Regal no ha fallat aquest diumenge al Palau Olímpic de Badalona i ha sumat la dissetena victòria de la temporada, que el mantindrà en el liderat abans de disputar-se la Copa del Rei la setmana vinent.

El Fiatc Joventut de Salva Maldonado tan sols li ha aguantat un quart a l'actual líder de la Lliga Endesa, el primer. En els primers deu minuts de matx la Penya no s'ha amagat en cap moment i ha plantat cara en defensa i també en atac. El fet que l'anotació fos baixa (11-13) ha permès els verd-i-negre mantenir-se en el partit.

Però en el segon quart tot ha canviat. La defensa del Barça Regal ha carburat i s'ha mostrat intractable des d'aleshores fins el final del partit. Ha deixat a la Penya en 23 punts al descans, mentre que en atac el Barça poc a poc ha anat sumant de la mà de Navarro, que ha marxat al vestidor amb tres triples anotats. El 23-34 dels primers vint minuts ha decantat la balança a favor dels blaugranes.

En el segon temps tot ha seguit igual. La Penya no ha pogut superar la teranyina teixida per Pascual en defensa i cada cop que ha entrat a la zona la intimidació de Vázquez, Ndong i Perovic els ha fet rectificar els tirs. Al minut 30 l'avantatge dels barcelonins ja era de quinze punts, 35-50, gràcies als punts de Vázquez i Mickeal.

Huertas ha estat el protagonista del darrer quart. Ha pogut anotar, dirigir i assistir a Kosta Perovic i Rabaseda dins de la zona. El base brasiler del Barça ha dirigit amb mestratge els blaugranes i ha fet que la diferència voregés els vint punts durant els darrers minuts (46-69). Això ha servit perquè Xavi Pascual donés minuts de descans a Navarro i Lorbek. La Penya tan sols ha pogut anotar en jugades aïllades, perquè el Barça li ha impedit crear joc durant tot el partit. El 52-79 final ha demostrat la diferència que hi ha a dia d'avui entre Joventut i Barcelona.

Amb aquesta derrota el Fiatc Joventut es queda amb set triomfs, mentre que el Barça és més líder de la Lliga Endesa amb un balanç de 17-3.

stats