Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/10/2011

La Penya visita Miribilla amb la intenció de donar la sorpresa

El Fiatc Joventut visita aquest diumenge el Bilbao Basket (12.30 hores) amb la moral alta després de sumar la primera victòria de la Lliga el passat dimecres a l'Olímpic contra l'UCAM Múrcia

Efe
2 min
Pooh Jeter.

BadalonaEs trobarà, això sí, un rival que també va sumar el seu primer triomf davant un rival d'entitat com el Reial Madrid (86-82) en un partit d'aquests que eleven la moral de qualsevol equip. L'equip verd-i-negre arriba al tercer partit del campionat amb un Pooh Jeter ja recuperat que protagonitzarà un interessant duel amb el seu compatriota Aaron Jakcson.

Amb el seu jugador franquícia en pista, els verd-i-negres van saber patir per emportar-se una important victòria que va fer desaparèixer els mals auguris que planejaven sobre l'equip de Badalona després de la derrota davant el Manresa en la jornada inaugural.

El pivot Marko Todorovic també està recuperat d'un esquinç del turmell, pel que les úniques baixes que presenta l'equip de Badalona per al partit són les ja conegudes de Henk Norel i Pere Tomás. Els vinculats Ferran Bassas i Alex Barrera completen la convocatòria. L'equip de Salva Maldonado intentarà competir per optar al seu setè triomf en la vuitena visita a la pista del Bizkaia Bilbao des que aquest va tornar a la Lliga Endesa la temporada 2004-2005.

Els catalans intentaran repetir el segon temps jugat davant l'UCAM Múrcia quan l'encert de Derrick Obasohan en els triples el va distanciar prou al marcador per poder gestionar el triomf. Precisament l'encert als triples, però també la millora defensiva dels seus jugadors interiors, seran dues de les claus per intentar tenir opcions a posar les coses difícils a un equip teòricament superior i amb molts més recursos. Verd-i-negres i bilbaïns ja es van enfrontar durant la pretemporada a Sant Julià de Vilatorta (Osona) amb victòria per als de Fotsis Katsikaris (88-74) en un partit on va destacar la tripleta formada per Aaron Jackson-Marco Banic-Álex Mumbrú.

El Fiatc Joventut tindrà al seu davant tres exjugadors verd-i-negres que tindran una motivació especial davant el seu exequip: Álex Mumbrú, Raül López i Roger Grimau.

stats