LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 22/10/2011

El Fiatc Joventut busca el segon triomf de la temporada contra el 'Fuenla'

Salvo Maldonado s'enfronta aquest diumenge al seu exequip (12.30 hores) amb la missió d'aturar el potencial anotador de Gustavo Ayón, pivot de l'equip madrileny

Ara
1 min
Janis Blums i David Jelínek.

BadalonaL'Olímpic de Badalona ha de ser un fortí. Al pavelló de la Penya no es poden escapar gaire victòries, i partits davant rivals que poden ser directes a final de temporada s'han de guanyar.

El Fiatc cada cop se sent més a gust a la pista, i és que no és fàcil fer jugar molts jugadors nous bé i de manera ràpida. Cal una adaptació al nou entrenador, a la ciutat i, sobretot, a les tàctiques de l'equip. Per a homes com Jeter, Williams i Obasohan això és fonamental.

Els de Salva Maldonado busquen el seu segon triomf de la Lliga davant un rival que està en la mateixa situació. Un triomf i dues derrotes en tres partits fan que aquest matx sigui important per a tots dos equips. Les dinàmiques, si comencen a ser negatives, són complicades de canviar.

D'altra banda la Penya no podrà comptar amb el seu nou pivot, Eulis Báez, que no ha arribat encara a Catalunya i no ha estat inscrit per jugar aquesta jornada.

stats