NBA
Esports Bàsquet 12/12/2010

Els Lakers guanyen New Jersey amb més dificultats de les previstes (92-99)

Dissetena victòria de l'any pels Lakers de Phil Jackson, que tot i no estar en un bon moment de joc superen els Nets gràcies als 32 punts de Kobe Bryant i els 22 d'Odom

Gasol rep una falta de Devin Harris

BarcelonaEls Lakers de Pau Gasol han superat New Jersey (92-99) en un bon partit de Kobe Bryant (32 punts) i Lamar Odom (22). Pau Gasol ha acabat amb 15 punts i 11 rebots en 42 minuts.

Amb el marcador empatat a 85, Odom va obrir un parcial de 10-2 dels Lakers per deixar sentenciat el partit. L'ala-pivot dels Lakers ha aconseguit després una cistella de tres, mentre que Gasol també ha anotat un punt des de la línia de personal i un altre tir de dos per certificar la victòria de l'equip de Los Angeles, que té una marca de 17-7 i és líder de la Divisió Pacífic.

Odom ha finalitzat el partit amb 22 punts per ser el segon màxim encistellador, mentre que Gasol, no ha brillat en el joc d'atac, però sí que ha fet una gran tasca d'equip i defensiva en aportar un doble-doble de 15 punts amb 11 rebots. Pau va jugar 42 minuts i va anotar 6 de 19 tirs de camp i 3-5 des de la línia de personal, a més de posar cinc taps i repartir tres assistències.

Ron Artest ha fet una bona tasca defensiva, els Lakers han tornar a trobar a faltar el seu millor producció en atac i el propi entrenador dels campions de lliga, Phil Jackson, ha reconegut que el polèmic aler, dedicat ara a les obres benèfiques, no està amb la seva millor inspiració en atac. Els Lakers han aconseguir el sisè triomf consecutiu en els enfrontaments amb els Nets, que han perdut el setè partit consecutiu i són últims en la Divisió Atlàntic.