Esports Bàsquet 31/01/2011

Gasol: "Tenim més èxit quan tenim a més jugadors involucrats"

Los Angeles Lakers van encaixar anit una dolorosa derrota contra els Boston Celtics malgrat els 41 punts anotats per Kobe Bryant, i Pau Gasol va demanar als seus una reacció "urgent"

Redacció
2 min
Gasol perd una pilota davant Pierce i Perkins.

Los AngelesLos Angeles Lakers van encaixar anit una dolorosa derrota contra els Boston Celtics malgrat els 41 punts anotats per Kobe Bryant, i Pau Gasol va recordar, una vegada més, que l'equip té "més èxit" quan aconsegueix tenir "a més jugadors involucrats".

Preguntat per Efe sobre si les dures derrotes davant grans equips, com Miami Heat, San Antonio Spurs o Celtics anit, en què els Lakers van oferir una pobra imatge, són una simple coincidència, l'espanyol va respondre: "No, no ho crec. Succeeixen per alguna cosa".

"Aquests equips ens han guanyat bé. No hi ha hagut resultats ajustats i estan jugant millor que nosaltres. Cal intentar millorar perquè no succeeixi més, o almenys no tan sovint", va declarar el pivot català.

També va ser clar sobre el protagonisme de Bryant en atac, i va afirmar que "és un fet" que els angelins no aconsegueixen crear joc quan la seva estrella aglutina la majoria dels tirs. "D'una banda volem que sigui agressiu i tingui partits brillants, però també cal entendre que som més efectius i tenim més èxit quan tenim a més jugadors involucrats. Això no és cap sorpresa ni és coincidència", va manifestar.

Gasol, ja en declaracions als mitjans nord-americans, va considerar clau la superioritat de Boston en els apartats d'assistències (10-34) i rebots (30-43). "Aquestes coses diuen molt del partit. A més, ells fan una mitjana per sota dels 100 punts per partit i avui n'han fet 109", va apuntar Gasol, qui va dir de la derrota que "fins a cert punt, és preocupant".

"En algun moment haurem de guanyar aquests equips si volem aconseguir el nostre objectiu. La temporada regular no és crucial, però sí important. Com millor sigui el nostre registre millors opcions tindrem, així que no ens podem adormir", va manifestar.

Ara els Lakers tenen dos partits més a casa (Houston i San Antonio) abans d'afrontar una llarga gira. "Cal tenir cert sentit d'urgència. Hem de millorar ja. Cal preocupar-se, però sense que s'estengui el pànic", va concloure.

stats