NBA
Esports Bàsquet 23/04/2011

Els millor Gasol rellança als Lakers contra els Hornets (86-100)

L'entrenador dels Lakers, Phil Jackson, que ja havia avançat que en el tercer partit l'equip ressorgiria, ha tingut paraules d'elogi i admiració per la tasca que ha realitzat el pivot

Redacció
1 min
Pau Gasol i Emeka Okafor.

BarcelonaL'aler-pivot català Pau Gasol ha sorprès tothom amb 17 punts (amb un triple inclòs) i 10 rebots que han obert el camí del triomf dels Lakers a la pista dels Hornets (86-100). El jugador de Sant Boi ha completat un bon partit en els 33 minuts en què ha estat en pista.

L'entrenador dels Lakers, Phil Jackson, que ja havia avançat que en el tercer partit l'equip ressorgiria, ha tingut paraules d'elogi i admiració per la tasca que ha realitzat Pau Gasol.

"Mai no vaig dubtar que començaria a jugar millor", ha declarat Jackson sobre la tasca de Gasol: "És massa bo com a professional i ho demostra quan pot anotar, passar la pilota i moltes coses que fa quan està al camp, l'únic que necessita és que es trobi còmode al camp".

Sobre el triple aconseguit pel català, Jackson ha reconegut que no s'ho esperava, però que tampoc no li ha sorprès perquè quan fa aquest tipus de llançaments és que té el convenciment que pot anotar.

"Simplement he fet el meu joc i m'he sentit a gust al camp", ha declarat Gasol en acabar el partit. "No he pensat massa en el que va passar els partits anteriors, ni tan sols en les últimes jugades, el meu objectiu era fer el correcte i, al final, el meu rendiment va ser millor".

Gasol, que no s'ha sentit "còmode" per les crítiques rebudes al seu joc, no ha fer cap tipus de concessió quan els periodistes li han preguntat com havia anotat el triple i ha respost: "Des de la cantonada".

stats