ACB
Esports Bàsquet 09/01/2011

L'encert de Gladyr no és suficient per superar un gran darrer quart del Power Electronics (72-82)

Tot i els 24 punts de Sergiy Gladyr, l'Assignia Manresa no ha pogut superar un València que al darrer quart ha trencat el partit gràcies a De Colo

David Jover
2 min
Larry Lewis (Manresa) lluita amb el francès del València Nando de Colo.

BarcelonaS'ha lluitat fins al final però no ha pogut ser. El somni de guanyar, que ha estat viu durant trenta minuts, s'ha diluït en els darrers deu minuts. Els homes de Pesic, que no han pogut comptar gaire amb Claver, eliminat aviat per cinc faltes, han jugat un bàsquet superb en els últims minuts i han demostrat que estan en continu creixement. La diferència en el rebot, també ha estat clau.

El gran partit de Gladyr, 24 punts i quatre triples, no ha estat suficient per superar el Power Electronics València. El conjunt que dirigeix Jaume Ponsarnau ha acusat en excés la baixa d'última hora de Jordi Grimau i ha vist com els seus homes patien una davallada física en els darrers deu minuts.

El 17-27 final, amb un grans minuts del francès De Colo, han deixat sense opcions els manresans, que això sí, han lluitat fins al final.

Durant el primer quart, però, el Manresa ha portat el partit per on volia, amb una anotació més baixa i amb possessions més llargues i això s'ha traduït en un 16-15 inicial. En el segon quart, Pesic ha esperonat els seus homes i aquests han respòs de la millor manera.

Primer Savanovic i després De Colo i Cook han posat vuit d'avantatge pels valencians, 30-38, però per sort un triple in extremis de Montañez ha tancat el primer temps tan sols cinc a sota, 33-38. A la segona part els de Pesic han jugat amb més ritme i han anotat en possessions ràpides, cosa que ha condemnat el Manresa.

FITXA TÈCNICA:

72-Assignia Manresa: San Miguel (3), Roman Montañez (11), Gladyr (24), Lewis (4) i Slokar (6)-cinc inicial-; Hernández (7), Llorca (8), Majstorovic (7), Oriola (2)

82-Power Electronics València: Cook (9), Rafa Martínez (20), Claver (6), Augustine (0) i Javtokas (10)-cinc inicial-; De Colo (19), Lishchuk (6), Pietrus (0), Savanovic (12).

Parcials: 16-15, 17-23, 22-17, 17-27

Incidències: 4.200 espectadors al Nou Congost de Manresa

stats