Esports Bàsquet 16/04/2011

El Granada s'aferra a la salvació apallissant el DKV Joventut (94-65)

La Penya continua la seva mala ratxa perdent a la pista del cuer per vint-i-nou punts de diferència

Gianella

BarcelonaEl CB Granada ha superat per 94-65 el DKV Joventut i alimenta el somni de la permanència i allunya de les eliminatòries pel títol l'equip de Badalona, que confirma la seva caiguda en picat en patir la seva tercera derrota àmplia de forma consecutiva.

L'equip de Badalona ha millorat en el segon temps després d'un desastrós primer acte gràcies a McDonald, l'únic jugador dels visitants que ha donat la talla, però sense arribar a posar en perill el còmode triomf del conjunt andalús, que ha estat liderat per un gran Gianella.

El DKV Joventut ha dominat els primers compassos del matx gràcies a la bona defensa i la punteria en el llançament exterior, encara que se li ha apagat la llum després d'un triple de Franch (10-17, m.9).

Des d'aquest moment fins al descans l'equip de Badalona ha desaparegut de la pista i ha estat una joguina en mans d'un CB Granada encertat i que ha tingut en Gianella, Samb i Lima, els seus estilets.

Els visitants han enllaçat un parcial de 18-0 amb un altre de 17-2 per tancar aquests onze minuts previs al descans, al qual s'ha arribat amb 52-23, després d'un escandalós tempteig de 42-6 i amb Pepu Hernández desesperat davant la incapacitat, les contínues pèrdues de pilota i la nul·la defensa dels seus.

En el segon temps, els de Pepu no han millorat gaire i la diferència final s'ha quedat en vint-i-nou punts. Cal recordar que el DKV va perdre fa dues setmanes a Màlaga per 56 punts i per 24 punts la setmana passada. Cal un canvi de xip a Badalona.