NBA
Esports Bàsquet 03/02/2012

Els Grizzlies guanyen els Hawks a domicili amb el 14è doble-doble de Marc Gasol de la temporada

Rudy Fernández ha aportat 10 punts, dos rebots i un tap en la gran victòria del Nuggets a Los Angeles a la pista dels Clippers

Efe
1 min
Marc Gasol i Jeff Teague, dels Atlanta Hawks.

BarcelonaEl pivot Marc Gasol va seguir en la seva línia de joc sòlid sota els cèrcols i eficàcia en els tirs a cistella que li van permetre ajudar els Grizzlies de Memphis a aconseguir de nou la victòria i oblidar-se de la ratxa perdedora amb què va finalitzar el passat mes. Gasol es va encarregar de liderar la defensa dels Grizzlies que va arribar al Philips Arena, d'Atlanta, i van vèncer per 77-96 l'equip local dels Hawks. El jugador de Sant Boi va reivindicar de nou la seva condició de líder en el joc sota la cistella en aportar un doble-doble de 11 punts, 10 rebots, inclosos set defensius, i va posar dos taps.

Gasol, que va aconseguir el seu catorzè doble-doble, des de començament de temporada, va disputar 35 minuts en què va anotar 5 de 8 tirs de camp i 1-2 des de la línia de personal, déu dues assistències i va recuperar una pilota. El treball i aportació de Gasol va confirmar que segueix sòlid en la llista de candidats que esperen sortir elegits entre els set reserves que juguin el proper partit de les estrelles amb l'equip de la Conferència Oest, que es coneixerà la setmana que ve.

Mentrestant, la jornada de la NBA també va deixar l'aportació de l'escorta mallorquí Rudy Fernández, que va ajudar en la clara victòria que van aconseguir a domicili els Nuggets de Denver per 91-112 davant els Clippers de Los Angeles. Fernández va jugar només 19 minuts, però va respondre amb 10 punts al fer 4 de 7 tirs de camp, inclosos 2 de 4 triples, ha capturat dos rebots, va posar un tap i va donar una assistència.

stats