NBA
Esports Bàsquet 26/03/2012

Els Grizzlies guanyen els Lakers a l'Staples Center, però Pau supera a Marc Gasol

Els Hawks s'imposen als Jazz després de quatre pròrrogues en el partit més llarg des de 1997 (139-133)

Marc Gasol llança a cistella davant l'oposició d'Andrew Bynum

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els Grizzlies de Memphis, amb l'aler Rudy Gay de líder (18 punts), van vèncer a domicili per 96-102 a Los Angeles Lakers.

Gay va encapçalar una llista de set jugadors, inclosos tres reserves que van tenir dobles dígits, i els Grizzlies (26-21), van reivindicar la seva millor versió d'equip balancejat que els va permetre aconseguir la victòria i trencar ratxa de tres derrotes consecutives, en una gira de quatre partits, inclosos els dos que van disputar a l'Staples Center, el primer, dissabte passat, davant els Clippers i que van perdre per 101-85.

Marc, per segon partit consecutiu, no va ser opció en l'atac dels Grizzlies, però va completar una bona tasca d'equip a l'aportar vuit punts i sis rebots, que van ser tots defensius, va donar tres assistències, va recuperar dues pilotes i va posar un tap.

L'ala-pivot espanyol Pau Gasol va aconseguir un nou doble-doble de 16 punts i 14 rebots, però no va tenir la seva millor inspiració encistelladora en fallar 11 de 15 tirs de camp. El major dels germans Gasol va jugar 38 minuts, en què va anotar només quatre tirs de camp, va fallar un intent de triple, i va estar perfecte des de la línia de personal (8-8).

El jugador de Sant Boi, que va aconseguir el trentè primer doble-doble de la temporada, també va repartir tres assistències, va recuperar dues pilotes i va posar un tap.

Un partit etern

Els Hawks d'Atlanta van derrotar 139-133 els Jazz de Utah en un partit llarguíssim amb quatre pròrrogues.

Aquest va ser el primer partit que es juga a quarta pròrroga a la NBA des de la temporada de 1997. Els quatre temps de pròrroga igualen al tercer partit més llarg en la història de la NBA, i va ser el novè de la lliga en jugar-se a quatre temps de pròrroga i el primer des que els Suns de Phoenix van derrotar 140-139 als Trail Blazers de Portland, el 14 de novembre de 1997.