NBA
Esports Bàsquet 22/04/2014

Els Grizzlies de Marc Gasol reaccionen i empaten l'eliminatòria contra els Thunder (1-1)

Kendrick Perkins ha forçat el temps extra amb un rebot ofensiu i una cistella sobre la botzina, però l'equip del pivot català s'ha mostrat superior a la pròrroga

BarcelonaEls Memphis Grizzlies han aconseguit superar a la pròrroga els Oklahoma City Thunder (105-111) i empatar la sèrie dels 'play-off' de la NBA (1-1). Kendrick Perkins ha forçat el temps extra amb un rebot ofensiu i una cistella sobre la botzina, però l'equip de Marc Gasol s'ha mostrat superior a la pròrroga (6-12). El pivot català ha acabat amb 16 punts i 7 rebots.

Tot i que ha acabat amb 36 punts i ha protagonitzat un dels triples més inversemblants de la temporada, Kevin Durant ha rebut una bona defensa de Tony Allen. L'aler dels Memphis Grizzlies ha tingut la col·laboració de Zach Randolph (25 punts) i Mike Conley (19 punts i 12 assistències).

Els Clippers, per la seva banda, han reaccionat amb una contundent victòria contra els Golden State Warriors (138-98) i han empatat l'eliminatòria (1-1). La renda de 40 punts és la més alta aconseguida per la franquícia de Los Angeles durant un partit de 'play-off'.

La NBA ha designat Joakim Noah (Chicago Bulls) com a millor defensor de la temporada.