Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 29/03/2012

Istanbul bull amb un dels partits més perillosos del món

Les aficions del Fenerbahçe i el Galatasaray, que mai coincideixen en un recinte esportiu, provoquen greus aldarulls a l'Abdi Ipecki Arena durant la final a vuit de l'Eurolliga femenina de bàsquet

àlex Gozalbo
1 min

IstanbulLes aficions del Fenerbahçe i el Galatasaray tenen un pacte no escrit, però respectat, segons el qual mai es desplacen per veure en directe els partits del seu equip al camp del màxim rival turc. Sigui quin sigui l'esport, els seguidors del Fenerbahçe mai trepitgen el camp del Galatasaray i viceversa. El pacte s'ha trencat aquest dijous, quan els dos equips s'han trobat a la final a vuit de l'Eurolliga femenina de bàsquet en un partit farcit d'incidents.

Les forces de seguretat havien previst l'arribada de les dues aficions. La del Fenerbahçe ha accedit pel sud, des del Bòsfor. La del Galatasaray, pel nord. L'entrada s'ha completat amb algun incident aïllat, però a dins la situació s'ha descontrolat.

Des de la presentació dels dos equips a l'Abdi Ipecki Arena d'Istanbul, que ha batut el rècord d'espectadors en una fase final de l'Eurolliga, que fins ara tenia València, el partit s'ha convertit en una excusa per llançar-se tot tipus d'objectes, com bengales, petards i monedes.

Un periodista ha hagut de ser atès després que li impactés un objecte al cap.

Després de les dues primeres jornades de la final a vuit de l'Eurolliga femenina, el Ciudad Ros Casares, que aquest dijous ha superat l'Spartak de Moscou (66-77) i aquest divendres jugarà contra el Wisla Can-Pack de Cracòvia, ja està classificat per a la final d'aquest diumenge. El seu rival serà el sorprenent Rivas Ecópolis o un dels dos conjunts turcs.

stats