NBA
Esports Bàsquet 04/01/2011

James i Wade tenen cada dia més sintonia i els Heat se'n beneficien: sisena victòria seguida (82-96)

L'equip de Miami s'ha imposat a la pista dels Charlotte Bobcats gràcies als 38 punts de LeBron James i al doble doble de Wade (31 punts i 11 rebots)

Redacció
1 min
LeBron James i Dwyane Wade, aquesta matinada a la pista dels Charlotte Bobcats.

BarcelonaEls dos equips més en forma de la NBA ara mateix són els Miami Heat i els Orlando Magic. Els dos equips han sumat aquesta matinada la sisena victòria consecutiva, i els dos liderats per a dues parelles letals: James i Wade als Heat, i Turkoglu i Howard als Magic.

L'equip de Miami s'ha imposat aquesta matinada a la pista del Charlotte Bobcats (82-96) gràcies la bona sintonia entre LeBron James i Dwyane Wade. James ha acabat el partit amb 38 punts, 29 d'aquests a la segona part (amb 9 rebots i 5 assistències), mentre que Wade ha aconseguit un doble doble amb 31 punts i 11 rebots (i 4 assistències).

Pel que fa als Magic, la seva sisena victòria ha arribat a casa davant els Golden State Warriors (110-90). Aquí les estrelles han estat Hedo Turkoglu, que des que ha tornat a l'equip d'Orlando ha retrobat la seva millor versió, i el pivot Dwight Howard. El turc ha aconseguit un triple doble (10 punts, 14 rebots i 10 assistències), mentre que Howard ha aportat 22 punts i 17 rebots.

stats