Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/11/2012

Jaume Ponsarnau: "Necessitem una resposta madura, dura i valenta"

L'Assignia Manresa també va començar fa dues temporades amb un 0-6 i després va aconseguir remuntar el vol, fins que va acabar la campanya 2010-2011 amb un registre de 10-24

àlex Gozalbo
1 min
Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa

BarcelonaL'Assignia Manresa ha començat la temporada amb sis derrotes consecutives i comparteix l'última posició de la Lliga Endesa amb el CB Canàries. Jaume Ponsarnau, entrenador de l'equip, assegura que ara no és temps de lamentar-se; "la responsabilitat és nostra i necessitem una resposta madura, dura i valenta".

"Ens falta poc temps, però en falta. També manca sort. L'experiència ens diu que treballant trobarem el camí. L'equip s'està entrenant molt bé", explica el tècnic, que aquest dimarts començarà a preparar el partit d'aquest diumenge al Palau Blaugrana.

L'Assignia Manresa també va començar fa dues temporades amb un 0-6 i després va aconseguir remuntar el vol, fins que va acabar la campanya 2010-2011 amb un registre de 10-24. La primera victòria va arribar a la setena jornada, quan l'equip català es va imposar a l'Alacant.

El club ha renovat aquest dilluns el seu conveni amb Silenci Manresa.

stats