Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/11/2012

Johan Kody, l'última aposta de l'Assignia Manresa

El club va fitxar el pivot camerunès, que va debutar diumenge, quan aquest tan sols tenia 14 anys i tot just superava els dos metres d'alçada

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaJohan Kody va debutar el passat diumenge amb l'Assignia Manresa. El club va fitxar el pivot camerunès quan aquest tan sols tenia 14 anys i tot just superava els dos metres d'alçada. Cinc anys després Jaume Ponsarnau el va fer jugar 90 segons contra l'Unicaja a Màlaga. Josh Asselin i Oliver Arteaga s'havien perdut algun entrenament per molèsties físiques i l'entrenador no va dubtar en convocar-lo.

El pivot és un dels cinc jugadors del CE Sant Nicolau amb els quals l'Assignia Manresa va comptar durant la pretemporada. Aparcats els seus problemes de genoll, el futur se li obre ara a Johan Kody, que l'any 2011 va acabar el Nike International Junior Tournament (NIJT) de l'Hospitalet amb 9,8 punts i 6,6 rebots de mitjana.

Aquesta temporada Johan Kody té una mitjana de 8,7 punts i 8,5 rebots a la Lliga EBA, on juga amb el CE Sant Nicolau.

Jordi Ardèvol, que va deixar l'Assignia Manresa i actualment ocupa el càrrec de director tècnic del bàsquet formatiu al Barça Regal, és una de les persones que va detectar Johan Kody a Yaoundé (Camerun).

stats