NBA
Esports Bàsquet 14/11/2011

Jordi Fernández: "Si hi ha un aspecte a destacar de la filosofia de treball de Mike Brown és la defensa"

El jove entrenador català, que va treballar a Cleveland amb el nou tècnic dels Lakers, analitza com encaixarà Pau Gasol en la nova metodologia de treball

àlex Gozalbo
1 min
Mike Brown i Jordi Fernández.

BarcelonaJordi Fernández, entrenador català que treballa als Cleveland Cavaliers, és el protagonista aquest dilluns d'un reportatge de l'ARA que analitza en quina situació es troben molts treballadors de la NBA, alguns dels quals han deixat de cobrar per culpa del tancament patronal.

El jove tècnic ha treballat a Cleveland amb Mike Brown, l'entrenador amb el qual Pau Gasol coincidirà als Lakers. Segons Fernández, "si hi ha un aspecte a destacar de la filosofia de treball de Mike Brown és la defensa. La seva metodologia de treball és estrictament detallista i, defensivament parlant, tots els seus equips sempre han estat els millors".

"Amb tot el talent que els Lakers tenen al seu equip, si Mike Brown aconsegueix els mateixos resultats que ha obtingut defensivament en el passat, el conjunt de Los Angeles serà un clar candidat a l'anell de campions", diu Fernández.

stats