Bàsquet
Esports Bàsquet 21/07/2011

Jordi Trias assegura que continuarà en el Joventut de Badalona

El jugador ho ha manifestat a la pàgina web oficial del club badaloní: "Tinc tres anys més de contracte i la meva intenció és la de complir-los. És la meva il·lusió"

Efe
1 min
Jordi Trias (DKV Joventut).

BadalonaJordi Trias assegura que continuarà en el Joventut de Badalona

El pivot del Joventut, Jordi Trias, continuarà la temporada que ve defensant els colors de l'equip de Badalona, segons que ha manifestat a la pàgina web oficial del club català.

Malgrat tenir contracte en vigor, existia la possibilitat que el jugador pogués abandonar l'equip verd-i-negre, a causa de la seva elevada fitxa, circumstància que ha quedat descartada després d'una reunió entre l'agent del jugador i representants del club.

"Vull dir que em quedo. Tinc tres anys més de contracte i la meva intenció és la de complir-los. Aquesta és la meva il·lusió", ha dit el jugador.

Jordi Trias va signar l'estiu passat un contracte per quatre temporades convertint-se d'aquesta manera en el jugador franquícia del club verd-i-negre.

El jugador s'ha mostrat "molt il·lusionat" amb l'arribada del nou tècnic, Salva Maldonado, del qual diu tenir "molt bon concepte" ja que en els equips que ha dirigit "ha sabut treure el màxim rendiment dels seus jugadors".

stats