Bàsquet
Esports Bàsquet 14/07/2011

Jordi Grimau abandona l'Assignia Manresa

Després de quatre anys, el jugador abandona Manresa per iniciar "un nou camí". Grimau acabava contracte i ha decidit no renovar per l'equip del Bages

Efe
1 min
Pablo Almazán i Jordi Grimau.

ManresaJordi Grimau no continuarà a les ordres del tècnic Jaume Ponsarnau a l'Assignia Manresa. El barceloní acabava contracte aquest any i ha decidit "afrontar un nou repte professional", segons ha informat el club en un comunicat.

Grimau ha volgut deixar clar que "no es tracta de cap qüestió esportiva ni econòmica" relacionada amb el club, sinó que, senzillament, pensa que "ha arribat el moment d'iniciar un nou camí".

Ponsarnau ha remarcat la importància de Jordi Grimau per a l'equip aquests darrers anys, i ha assegurat que està molt orgullós del creixement que ha experimentat com a jugador, de "la seva actitud i d'haver pogut compartir el seu talent".

Aquesta és una baixa més en la profunda renovació que l'Assignia Manresa està duent a terme de cara a la nova temporada, aprofitant que molts jugadors acabaven contracte. En el capítol d'incorporacions, fins ara, els del Bages han fitxat Adam Hanga i Justin Doellman.

stats