NBA
Esports Bàsquet 10/06/2011

Josh Smith arriba a Barcelona de la mà de l'NBA 5 United Tour

Les activitats es desenvoluparan a l'Avinguda Maria Cristina aquest dissabte i diumenge i inclouran l'aparició de l'aler dels Atlanta Hawks i les actuacions de les animadores dels Phoenix Suns

àlex Gozalbo
1 min
NBA 5 United Tour.

BarcelonaL'NBA 5 United Tour, un esdeveniment presentat per BBVA, arriba aquest dissabte a Barcelona. Es tracta d'un esdeveniment que combina un torneig de cinc contra cinc amb activitats de bàsquet interactives per a aficionats i espectadors.

Les activitats es desenvoluparan a l'Avinguda Maria Cristina aquest dissabte i diumenge i inclouran l'aparició de Josh Smith, aler dels Atlanta Hawks, i les actuacions de les animadores dels Phoenix Suns.

"Estem emocionats per venir a Barcelona per l'NBA 5 United Tour. Aquest esdeveniment és una important plataforma que combina el bàsquet de competició amb les atraccions per a fans de totes les edats i és un altre bon exemple de com l'NBA i els seus patrocinadors treballen junts per fer créixer la pràctica del bàsquet a Espanya", assegura Chus Bueno, vicepresident d'NBA Europa.

stats