Bàsquet
Esports Bàsquet 02/02/2013

El Fiatc Joventut visita la sempre complicada pista del Blancos de Rueda

La Penya intentarà aconseguir aquesta tarda el seu quart triomf consecutiu, que la situaria amb onze victòries i més a prop dels 'play-off'

Ara
2 min
Pere Tomàs, contra l'Asefa Estudiantes

BarcelonaEl Fiatc Joventut visita aquest dissabte a la tarda (19h) la pista del Blancos de Rueda Valladolid amb l'objectiu de sumar el seu quart triomf consecutiu en lliga, que el situaria amb onze victòries i l'aproparia a la lluita pels 'play-offs'.

Actualment, els badalonins són novens a la Lliga Endesa empatats a deu triomfs amb el vuitè classificat, l'Asefa Estudiantes, que ha millorat ostensiblement respecte la temporada anterior, i que té cada vegada més a prop el seu principal objectiu: la permanència.

La dinàmica positiva amb la que arriben els verd-i-negres, que han guanyat 5 dels últims 7 partits, contrasta amb el pèssim balanç dels val·lisoletans, que només han sigut capaços de sumar un triomf en els últims 8 enfrontaments. Tot i això, Pere Tomàs, capità de la penya, ha advertit durant la setmana de la dificultat de guanyar aquest partit, assegurant que "s'ha d'afrontar com si ens anés la vida, ja que sinó, no tindrem opcions". En aquesta mateixa línia, el tècnic dels badalonins, Salva Maldonado, ha comentat aquest divendres que espera que el seu equip segueixi tenint "fam de victòries", ja que preveu un partit "obert i difícil".

Maldonado ha destacat la capacitat ofensiva dels val·lisoletans, i ha explicat que per a guanyar hauran de "jugar a un bon nivell defensiu i ser compactes". A més a més, el tècnic considera que l'encert dels verd-i-negres en el tir exterior serà crucial per a aconseguir el triomf, ja que segons Maldonado el Blancos de Rueda "és un equip que exigeix que li facis punts des de fora.

Malgrat el diferent moment en què arriben tot dos equips, la Penya no guarda un bon record de les seves últimes visites al Pavelló Pisuerga, on no guanya des de fa quatre anys. D'aquesta manera, els verd-i-negres esperen trencar aquest dissabte amb la maledicció de Valladolid i sumar la seva onzena victòria de la temporada.

stats