Lliga ACB
Esports Bàsquet 06/08/2011

Judson Wallace fitxarà pel Barça Regal gràcies a un passaport albanès

L'aler pivot d'origen nord-americà, que la temporada passada va jugar al Gran Canària 2014, no ocuparà plaça d'extracomunitari

àlex Gozalbo
1 min
Judson Wallace.

BarcelonaJudson Wallace va néixer a Atlanta i, com a nord-americà, la passada temporada va competir amb el Gran Canària 2014 mentre ocupava plaça de jugador extracomunitari. Gràcies a la nacionalitat albanesa que, tal com publica avui l'ARA, està concretant, fitxarà pel Barça Regal, mitjançant una llicència europea.

Wallace, que l'estiu passat va estar a punt de fitxar pel Meridiano Alacant, ha tingut una mitjana de 10,5 punts i 6,3 rebots al Gran Canària 2014. L'aler-pivot de 28 anys ocuparà el rol de Terence Morris a l'equip de Xavi Pascual, ja que és un interior amb bons percentatges de tir.

L'arribada de Judson Wallace no serà l'única que s'anunciarà durant els pròxims dies, ja que el Barça Regal també té tancat un acord amb Marcelinho Huertas, base del Caja Laboral. Tan bon punt el jugador i el club basc es posin d'acord a resoldre una quantitat econòmica que el brasiler té pendent de rebre, el pacte amb l'actual campió de l'ACB es farà oficial.

stats