NBA
Esports Bàsquet 06/03/2012

Un Kevin Love espectacular dóna el triomf als Wolves de Ricky Rubio davant els Clippers (95-94)

Kevin Love, reconvertit en llançador de triples, va donar un triomf de prestigi (95-94) als Timberwolves davant els mediàtics i espectaculars Clippers de Blake Griffin

Efe
2 min
Ricky Rubio, en acció davant dels Clippers

MinnesotaEl guanyador de l'últim concurs de triples va aconseguir uns 39 punts espectaculars (5 de 10 en triples) i 17 rebots que van decidir el partit. "És el meu moment", va dir Love al final del partit. Per la seva banda, Ricky Rubio sembla que està patint la clàssica baixada dels novells després de l'All Star, el temut 'rookie wall'. El base va sumar 4 punts (1 de 7 en tirs de camp), 5 rebots i 6 assistències en 28 minuts. Ricky va capturar l'últim rebot decisiu del partit en fallar Chris Paul el tercer tir des de la línia de personal. Aquesta acció defensiva va impedir que els Clippers, amb 2,7 segons per al final del temps reglamentari, poguessin tenir una altra oportunitat de guanyar o forçar la pròrroga.

La victòria –la segona consecutiva– deixa els Timberwolves amb marca guanyadora de 20-19 i els manté en el segon lloc de la Divisió Nord-Oest. Love va tornar a sobresortir en el duel amb Blake 'The Cyborg' Griffin, amb qui competeix per establir-se com el millor número quatre de la NBA, i va respondre en la seva línia de jugador complet en anotar 13 de 25 tirs de camp, incloent-hi 5 de 10 triples.

L'aler pivot estrella dels Timberwolves va aconseguir per tretzena vegada aquesta temporada 30 o més punts que li van permetre empatar la millor marca d'equip, que va establir Tony Campbell. Els Timberwolves van gaudir del sisè partit de grades plenes, cosa que no passava des de la temporada 2006-07, i esperen que passi el mateix en cinc dels pròxims sis partits que es disputaran al Target Center.

El serbi Darko Milicic, que va sortir en el lloc del montenegrí Nikola Pekovic, baixa per lesió, va aportar 13 punts, i Michael Beasley va anotar 9 punts, tots en el quart període. El principiant Derrick Williams va ser el millor reserva en aconseguir 15 punts, i l'escorta Luke Ridnour va arribar als 12 punts per als Timberwolves, que van tenir quatre jugadors amb dobles dígits.

El porto-riqueny José Juan Barea tampoc passa pel seu millor moment. Falla tot el que llança a cistella i se'n va sense punts després de jugar 20 minuts com a reserva. Barea va fallar els set tirs que va fer de camp, incloent-hi un triple, no va anar a la línia de personal, va repartir cinc assistències i va capturar dos rebots.

Blake Griffin va perdre el duel amb Love en quedar amb 26 punts i 12 rebots i no va poder contrarestar la millor aportació individual de l'aler pivot estel·lar dels Timberwolves. A més, Griffin va anotar només quatre punts en el quart període, mentre que el reserva Mo Williams va ser el segon màxim encistellador dels Clippers, en aconseguir 19 punts.

Paul va aportar 18 punts, 5 assistències i 4 rebots, però no va poder ser tampoc factor guanyador, i els Clippers (22-14), que tres de les 14 derrotes que tenen aquest any han estat davant els Timberwolves, es van quedar sense el liderat de la Divisió Pacífic, que ara és de Los Angeles Lakers (23-14).

Els Clippers van tenir més protagonisme en el joc sota les cistelles en aconseguir 52 rebots per 43 dels Timberwolves, que al final no van poder aprofitar perquè els punts decisius van caure del costat de l'equip de Minnesota, que segueix a les portes d'estar entre els vuit millors de la Conferència Oest i disputar la fase final.

Un Kevin Lov[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE