Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/10/2011

Kieron Achara, un malalt del futbol de 207 centímetres que avui animarà Escòcia

El pivot de l'Assignia Manresa, que porta un tatuatge amb la bandera escocesa al braç dret, és un gran seguidor del Glasgow Rangers

àlex Gozalbo
1 min
Kieron Achara mostra el seu tatuatge d'Escòcia.

BarcelonaLes seleccions de futbol d'Espanya i Escòcia juguen aquest dimarts a Alacant un partit classificatori per a l'Eurocopa. Una de les persones que seguirà l'encontre amb més atenció ho farà des del Bages. Es tracta de Kieron Achara, pivot de l'Assignia Manresa.

El jugador, que porta un tatuatge amb la bandera escocesa al braç dret, és un malalt del futbol. Kieron Achara (2,07) es va criar en una família de gran tradició de bàsquet. La seva mare, Marion Fzea, va arribar a jugar amb la selecció escocesa U18 i el seu germà, Idris, va ser durant anys un habitual en les competicions de bàsquet dels Special Olympics.

Tot i acabar guanyant-se la vida amb el bàsquet, aquest gran descobriment de l'Assignia Manresa, que pot ser un dels jugadors sorpresa de la Lliga Endesa, és un apassionat del futbol i, en especial, del Glasgow Rangers.

Aquest dimarts no es perdrà el duel entre Espanya i Escòcia. "Estic realment emocionat pel partit, amb moltes ganes de veure com va tot, però també una mica espantat. La selecció espanyola no necessita la victòria i suposo que això pot fer que marcar sigui una mica més fàcil. Creuaré els dits i a veure com va tot", assegura a l'ARA.

stats