NBA
Esports Bàsquet 26/01/2011

Kobe Bryant i Pau Gasol humilien als Jazz

Los Ángeles Lakers, amb tres dies de descans en les seves cames, van endossar a Utah Jazz la seva dissetena derrota consecutiva en a l'Staples Center

Gasol i Bynum aturen Millsap.

BarcelonaLos Angeles Lakers, amb tres dies de descans a les seves cames, va humiliar per 120-91 Utah Jazz, al qual va endossar la seva dissetena derrota consecutiva a l'Staples Center, en un partit dominat de principi a fi pels locals.

Kobe Bryant va liderar l'anotació dels seus amb 21 punts, seguit de Pau Gasol amb 20 punts, 7 rebots i 7 assistències. Per als Jazz, que van encaixar la seva cinquena derrota seguida, va destacar Deron Williams, amb 17 punts i vuit assistències.

La inclusió en el quintet titular de CJ Milers, que va anotar els primers set punts del seu equip, va ser positiva per als de Jerry Sloan, que van saber fer front al començament a uns Lakers molt centrats, amb una precisa distribució de pilota i encertats en el tir.

No obstant això, la intensitat de Bryant als dos costats de la pista va esperonar als californians i, després d'un parcial de 20-5, amb un paper rellevant per a Lamar Odom i Shannon Brown des de la banqueta, els Lakers van acabar per davant el primer quart per 37-22 després d'anotar més del 70 per cent dels seus trets.

Als Jazz, que venien d'una gira de quatre partits per l'Est, no els responien les cames, la qual cosa va ser aprofitat per Gasol i Steve Blake, magnífic en l'elaboració perquè els angelins s'acostessin a la barrera dels 30 punts al descans (66-38).

La diferència en l'aportació de la banqueta era abismal (22-7 per als Lakers), de la mateixa manera que la diferència en els percentatges de tir (Utah amb prou feines superava el 32 per cent) i en les assistències (20-12).

Un alley-hoop de Bynum a passi de Gasol va certificar els 30 de renda en la primera jugada de la segona meitat. Els Jazz, malgrat alguna espurna de qualitat de Williams, Milers i Paul Millsap, havien caigut en barrina i els Lakers, en comptes de relaxar-se, com era d'esperar, van accelerar una vegada més per arribar a l'últim quart amb tot decidit (93-65).

Tant va ser així que Sloan no va dubtar a treure reserves com Francisco Elson, Earl Watson i Gordon Hayward, mentre Jackson apostava per assegurar amb Gasol i Odom en pista. Precisament, una entrada a cistella espectacular d'Odom i un triple de Luke Walton van fer vibrar al públic de l'Staples, que veia al seu equip sotjar els 40 punts de distància (108-70).

Llavors Jackson va donar entrada als principiants Ebanks i Caracter, i fins i tot a Joe Smith, l'última incorporació de la plantilla, rebut amb afecte pels aficionats.