NBA
Esports Bàsquet 05/03/2012

Kobe Bryant, l'home de la màscara

És incòmoda, el fa suar molt i li limita la visió, però des que l'escorta dels Lakers juga amb una protecció el seu rendiment ha augmentat fins a tenir una mitjana de 34 punts

àlex Gozalbo
1 min
Kobe Bryant, amb la màscara

BarcelonaÉs incòmoda, el fa suar molt i li limita la visió, però des que Kobe Bryant (Lakers) juga amb una màscara protectora el seu rendiment ha augmentat fins a tenir una mitjana de 34 punts. Tot i que intenta més de 23 tirs per partit, el seu nivell d'encert se situa en el 54% (38/70).

Des que Dwyane Wade li va trencar el nas durant l'All-Star d'Orlando, Kobe Bryant ha jugat tres partits amb màscara protectora i en tots tres ha superat els 30 punts. Les víctimes han sigut els Minnesota Timberwolves (31), els Sacramento Kings (38) i els Miami Heat (33).

Abans de Kobe Bryant, altres esportistes de la NBA van necessitar portar màscara. Segons 'ESPN', els millors cinc jugadors amb protecció són Oscar Robertson, Kobe Bryant, LeBron James, Dennis Rodman i Wilt Chamberlain. La publicació nord-americana també recorda estrelles como Richard Hamilton, Bill Laimbeer, Will Perdue, Brandon Williams o Harold Pressley, ex de la Penya.

stats