Bàsquet - Eurolliga
Esports Bàsquet 09/12/2016

L'Anadolu Efes tomba un Barça a remolc (72-68)

Tyrese Rice posa l'equip blaugrana dos punts per sobre quan falten 46 segons però falla l'últim triple

Tyrese Rice contra l'Anadolu Efes

BarcelonaL'inici del partit, amb un alarmant 15-6 en els primers cinc minuts de joc, vaticinava que aquesta no seria la tarda del Barça Lassa de bàsquet en terres turques. I, efectivament, ha perdut tot i acostar-se al marcador i arribar a posar-se amb avantatge (66-68) amb un triple de Tyrese Rice quan faltaven 46 segons. Però al final, a l'últim sospir, ha caigut a la pista de l'Anadolu Efes per 72-68

Jugar-s’ho a cara o creu, com ja havia passat a Màlaga amb l’Unicaja o diumenge al Palau contra l’Herbalife Gran Canària, va sortir creu a l’Abdi Ipekci Arena. Era difícil que fos d’una altra manera després d’un inici sense tensió. Ha sigut l’Anadolu qui ha marcat el ritme del partit en tot moment. El Barça s’hi ha anat reenganxant però sempre ha estat massa lluny a l’electrònic.

A l’inici del tercer quart, ha semblat que l’equip podia ser capaç de defensar millor i trobar una bona regularitat ofensiva, però ha sigut un miratge. L’Efes s'ha arribat a posar 16 punts per sobre a l’equador d’un tercer quart que només el poder anotador de Rice ha pogut maquillar. Però el nord-americà ha fallat el triple decisiu i ha permès el triomf turc.