Bàsquet
Esports Bàsquet 04/10/2011

L'Assignia Manresa anuncia que Marcus Landry substituirà el lesionat Micah Downs

L'aler nord-americà, de 25 anys, signa un contracte temporal, i arriba procedent del BCM Gravelines de la primera divisió francesa

Ara
1 min

BarcelonaDavant la baixa de l'aler Micah Downs, l'Assignia Manresa ha mogut fitxa, i aquest dimarts ha anunciat la incorporació temporal de l'aler nord-americà Marcus Landry. Landry, de 25 anys i que fa 2'10" d'alçada, arriba procedent del BCM Gravelines, de la Pro-A francesa, la primera divisió.

El jugador, nascut a Milwaukee, va arribar a jugar amb els New York Knicks, però no va gaudir de minuts i va passar a jugar a la D-League, la lliga de desenvolupament. L'estiu passat va fer la pretemporada amb Sacramento Kings, però, un cop més, no va entrar als plans de l'entrenador i va tornar a la lliga de desenvolupament.

En el seu darrer any com a universitari, a Wisconsin, va registrar 12,7 punts, 4,6 rebots, 1,5 assistències i 1 tap per partit. Landry arribarà dimecres a Manresa, i passarà la revisió mèdica abans de posar-se a disposició de Jaume Ponsernau per estrenar-se a la lliga aquest diumenge.

stats