Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 21/02/2012

Els Lakers segueixen sense aclarir si traspassaran Pau Gasol o no

El pivot català viu dies incerts, envoltat de rumors que el veuen fora de la franquícia de Los Angeles. L'equip té fins al 15 de març per dur a terme qualsevol operació

Ara / Efe
1 min
Pau Gasol, a terra

BarcelonaEls Lakers tenen fins al 15 de març per decidir si traspassen Pau Gasol o no. Aquesta situació està provocant que el pivot català visqui dies de nerviosisme per resoldre el seu futur. Diumenge, Kobe Bryant va demanar a la directiva que es manifestés, tant per dir si se'l vendrien com per dir que Gasol es quedarà.

Gasol confessa que voldria aclarir el seu futur aviat: "Estaria bé que em diguessin alguna cosa abans del dia 15, però no vull forçar les coses".

Mitch Kupchak, 'general manager' dels Lakers, ha dit aquesta matinada que no pot descartar que Gasol sigui traspassat. "Tinc la responsabilitat davant els propietaris, seguidors i jugadors de buscar oportunitats de millorar l'equip aquesta temporada i les següents. Dir públicament què passarà amb Gasol no cobreix aquest propòsit i ens deixa en desavantatge competitiu", ha comentat.

stats