LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 28/03/2012

El responsable del procés concursal del Lucentum d'Alacant insta al jutge que es declari el cessament d'activitat del club

L'administrador responsable del procés concursal en què es troba immers el Bàsquet Lucentum ha instat al jutge que declari el cessament d'activitat de l'entitat, en considerar que no és viable econòmicament

Efe
1 min

AlacantEl Lucentum va sol·licitar acollir-se a la Llei Concursal el desembre de 2011 i, segons avança el diari Información, el document presentat per l'administrador del procés "insta el cessament immediat de l'activitat", encara que no es tracta d'una sentència definitiva i el jutge contactarà ara amb el club i els principals creditors per exposar-los la situació. L'entitat presidida per Luis Castillo tindrà ara uns dies per presentar al · legacions i "convèncer-lo que no creixerà seu deute aquesta temporada, condició imprescindible per seguir endavant".

En declaracions a Efe, Castillo va afirmar que està "absolutament tranquil" i que el club està "treballant en col·laboració amb el propietari, que és l'Ajuntament, a buscar una solució immediata". "Segur que seguirà havent Lucentum molts anys", va sentenciar el màxim dirigent. El Lucentum ja va estar a la vora de la desaparició a l'estiu, però llavors l'aparició dels empresaris Luis Castillo i Juan Antonio Iniesta, que van posar-se al capdavant del projecte, ho va evitar.

L'Ajuntament d'Alacant es va comprometre a desprendre's de les seves accions a canvi que els nous responsables assumissin el deute de l'entitat. No obstant això, aquest traspàs d'accions encara no s'ha produït, de manera que l'Ajuntament d'Alacant continua sent el màxim accionista del Lucentum.

stats