NBA
Esports Bàsquet 07/02/2012

Luis Scola lidera els Rockets davant dels Nuggets de Rudy Fernàndez (90-99)

El poder i encert de l'argentí va guiar els Rockets cap al seu triomf com a visitants per 90-99 a Denver

Efe
2 min

BarcelonaScola, que comença a trobar el seu millor moment de forma, va liderar l'atac dels Rockets en aconseguir 25 punts i capturar 8 rebots, va encapçalar una llista de quatre jugadors que van tenir dobles dígits i van deixar als Rockets com a equip amb un 43 per cent de encert en els tirs de camp i el 53 (10-19) de triples.

L'internacional argentí va jugar 36 minuts en què va anotar 10 de 20 tirs de camp i 5-7 des de la línia de personal, va repartir tres assistències i va recuperar dues pilotes.

Mentre que Kyle Lowry va arribar als 20 punts i Chase Budinger va aportar 16 que el van deixar com el sisè jugador de l'equip.

Budinger va ser decisiu amb els quatre triples que va anotar, inclòs l'últim que va permetre als Rockets posar-se amb l'avantatge de set punts i un minut perquè conclogués el partit. La victòria va ser la quarta que aconsegueixen els Rockets (14-11) en els 12 partits que han disputat fora del seu camp.

Els Nuggets van tornar a sentir les absències importants per lesió, inclosa la de l'ala-pivot brasiler Nené Hilario, que no va poder jugar a sentir molèsties al taló esquerre, i van perdre el tercer partit consecutiu, cinquena derrota en els últims sis partits disputats. A més de la lesió d'Hilario, el líder encistellador de l'equip, l'italià Danilo Gallinari també va haver d'abandonar el camp en el tercer període a torçar el turmell esquerre.

Els primers exàmens de raigs-X van revelar que pateix una petita fractura d'un os al peu esquerre i el dimarts serà sotmès a més exàmens per conèixer el veritable abast de la lesió. Abans de lesionar-se, Gallinari va aportar 14 punts, els mateixos que va aportar Rudy Fernández, qui va disputar 35 minuts per igualar l'italià com a màxim anotador dels Nuggets.

Rudy va anotar 5 de 13 tirs de camp, inclòs 1 triple de 7 intents, i 3 de 6 des de la línia de personal, va capturar 2 rebots, va donar 2 assistències, va recuperar 1 pilota i va posar 1 tap.

Ty Lawson, que segueix sense recuperar la seva millor forma i encert encistellador, va aportar 13 punts i va repartir 7 assistències, sent el segon titular que va aconseguir dobles dígits. Els Nuggets van tenir a sis jugadors amb dobles dígits, però es van quedar amb només un 14 per cent en els triples en fallar 19 de 22.

stats