Liga Endesa
Esports Bàsquet 25/03/2012

Mal partit del Fiatc Joventut davant el Blu:Sens Monbús que trenca la ratxa fora de casa (73-60)

Els verd-i-negres ha estat molt desencertats en atac i al final del partit els ha faltat mentalitat per derrotar un equip que lluita per no baixar

Efe
1 min

Santiago de Compostel·laEl Fiatc Joventut ha trencat la ratxa de triomfs fora de casa amb la derrota a Santiago de Compostel·la per 73 a 60 davant un motivat i encertat Blu:Sens Monbús. El FIATC ha estat molt desencertat i li han faltat punts d'homes amb experiència, ha fallat també la defensa en moments claus del partit.

El partit s'ha trencat en el tercer quart on l'equip local ha començat a distanciar-se en el marcador gràcies a accions de dos més un dels locals Lasme i Washington. L'equip de Moncho Fernández s'ha anat crescut, mentre que en les files verd-i-negres, a l'errar en atac, baixava el nivell defensiu. Els verd-i-negres han estat una mica feble mentalment per afrontar un partit, on l'equip local lluitava per escapar de la zona calenta de la classificació.

Fitxa tècnica:

73-Blusens Monbus (16 +22 +18 +17): Andrés Rodríguez (4), Javier Bulfoni (4), Alberto Corbacho (10), Stephane Lasme (21), Oriol Junyent (-)-cinc inicial-, Bernard Hopkins (6), Mario Cabanas (-), Ebi Ere (4), Milt Palau (2), Deron Washington (12), Levon Kendall (10) i Richard Nguema (-).

60-Joventut (16 +19 +9 +16): Pooh Jeter (18), Fede Van Lacke (2), Derrick Obasohan (11), Nacho Llovet (4), Latavious Williams (10)-cinc inicial-, Jordi Trías (4), Albert Oliver (-), Henk Norel (3), David Jelinek (8) i Lubos Barton (-).

Àrbitres: Hierrezuelo, Aranya i Sánchez Mohedas. Sense eliminats

Incidències: Partit corresponent a la 26a jornada de la fase regular de l'ACB disputat al Fontes do Sar davant 5.100 espectadors.

stats