ACB
Esports Bàsquet 23/01/2011

L'Assigna Manresa vol donar la sorpresa a Bilbao, on no ha guanyat mai

El Manresa vol iniciar la segona volta de la competició amb un triomf que el distanciï de la part baixa de la taula i així deixar el descens a dues victòries

Redacció
1 min
Larry Lewis avança amb la pilota al partit d'ahir.

ManresaL'entrenador de l'Assignia, Jaume Ponsarnau, ha assenyalat que els 40 minuts contra el Bilbao "acostumen a fer-se molt llargs" i ha destacat que és un dels equips "que juga amb més força, duresa i velocitat de la Lliga, i que prima la verticalitat al detall".

Els del Bages han aconseguit sis victòries a la primera meitat de la Lliga i, encara que estan en línia ascendent, els pesa l'ensopegada de diumenge a casa davant el Menorca i els problemes físics de molts dels seus jugadors.

Ponsarnau assegura que ha intentat que la derrota contra els balears no els faci oblidar l'essència del seu joc: "Entenem el partit contra el Bilbao com una prova per reafirmar-nos en el nostre camí".

Per demà serà baixa segura el pivot Alfons Alzamora, mentre que és poc probable que participi Álex Hernández. A més, Jordi Grimau, Román Montañez i Dani López encara no estan al cent per cent, i Rodrigo San Miguel i Uros Slokar han tingut algunes molèsties durant la setmana.

En aquest sentit, el tècnic català ha comentat que el Manresa ha de recuperar "les sensacions dels jugadors que estan tocats físicament".

stats