Bàsquet
Esports Bàsquet 26/11/2011

El Manresa visita el València amb la pressió de dues derrotes seguides

Els bagencs recuperen el capità Rafa Montañez, que es va perdre l'últim partit per una lesió muscular; mentre el base Álex Hernández és dubte per un virus estomacal

Efe
2 min
Rafael Hettsheimer busca la pilota.

ManresaL'Assignia Manresa visita aquest dissabte (19.30) la pista del València Bàsquet amb la pressió que li suposa haver encadenat dues derrotes, incloent la primera a casa d'aquesta temporada (74-81) contra el CAI Saragossa la passada jornada.

Jaume Ponsarnau, tècnic del conjunt manresà, recuperarà el capità Rafa Montañez, que es va perdre l'últim partit per una lesió muscular a la cama esquerra i jugarà, encara que no estarà en plena forma, mentre que el base Álex Hernández és dubte per un virus estomacal.

L'Assignia Manresa és vuitè amb un balanç equilibrat de victòries i derrotes, mentre que el València, amb un partit guanyat més que els catalans, ocupa la sisena posició.

Serà un partit amb retrobaments significatius. El base Rodrigo San Miguel s'enfrontarà per primera vegada al Manresa, amb el qual va jugar les últimes tres temporades, mentre que el jugador de Santpedor Rafa Martínez també tornarà a enfrontar-se al seu exequip.

"Martínez és un dels millors escortes de la lliga", ha assegurat Jaume Ponsarnau, mentre que de San Miguel ha apuntat que encara no ha demostrat "el que sap fer" perquè ha d'adaptar-se a "un nou rol, en el que té menys minuts, però segur que té moltes ganes de demostrar coses".

Sobre la incorporació d'Splitter al València, Ponsarnau ha apuntat que el seu fitxatge serà "un gran pas qualitatiu" per a un equip que està patint per les lesions (Markovic, Claver, Faverani i Ogilvy).

Sobre l'actual estrella del València, el tècnic del Manresa ha remarcat que "és un dels millors pivot que pot jugar a Europa".

Però l'entrenador català no vol centrar tots els seus esforços en el brasiler i adverteix del perill d'altres actius del València com Caner-Medley o "el talent de Nando de Colo".

La Font de Sant Lluís és una pista complicada per a l'Assignia Manresa que sol ha guanyat en sis ocasions de les 21 en les que ha jugat.

stats