NBA
Esports Bàsquet 10/02/2012

Marc Gasol jugarà el seu primer All-Star de la NBA als 27 anys

El pivot català dels Memphis Grizzlies, que té una mitjana de 15 punts i 10,2 rebots per partit, debutarà en el partit d'exhibició amb dos anys més del que ho va fer el seu germà Pau Gasol

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio i Marc Gasol

BarcelonaLa NBA ha anunciat que Marc Gasol jugarà el proper 26 de febrer el seu primer All-Star de la NBA. El pivot català dels Memphis Grizzlies, que té una mitjana de 15 punts i 10,2 rebots per partit, debutarà en el partit d'exhibició amb dos anys més del que ho va fer el seu germà Pau Gasol, que va disputar el seu primer All-Star quan tenia 25 anys.

Marc Gasol està jugant la seva quarta temporada a la NBA, mentre que quan Pau Gasol es va estrenar en un All-Star disputava la seva cinquena campanya.

El jugador dels Grizzlies estarà acompanyat a la banqueta de la Conferència Oest per Kevin Love, Russell Westbrook, Dirk Nowitzki, LaMarcus Aldridge, Tony Parker i Steve Nash.

Pau Gasol i Ricky Rubio, que participarà al Rising Star Challenge, han quedat fora de la llista final.

Els reserves de la Conferència Est seran Chris Bosh, Joe Johnson, Roy Hibbert, Paul Pierce, Deron Williams, Luol Deng i Andre Iguodala.

stats