NBA
Esports Bàsquet 01/02/2011

Marc Gasol, protagonista amb 19 punts de la victòria de Memphis sobre Orlando (100-97)

El pivot català ha estat decisiu, junt amb el base Mike Conley, i ha deixat sense rellevància el doble-doble de Dwight Howard (25 punts i 14 rebots)

Marc Gasol celebra una cistella amb 2+1 davant del jugador dels Magic Turkoglu.

MemphisEl pivot català Marc Gasol ha completat una bona labor en aconseguir 19 punts i vuit rebots en el partit en el qual els Grizzlies de Memphis han derrotat els Orlando Magic de Dwight Howard per 100-97.

Gasol ha jugat 32 minuts i ha anotat 9 tirs de camp d'11 i 1 de 3 de personal. Ha capturat vuit rebots, ha repartit dues assistències i ha posat un tap.

El jugador més destacat dels Grizzlies ha estat el base Mike Conley, que va escoltar els consells de l'entrenador Lionel Hollins de jugar més agressiu i ha aconseguit un doble-doble que ha permès a l'equip de Memphis tornar a tenir marca positiva en la classificació (25-24).

A més, el triomf també ha deixat Hollins com l'entrenador amb més victòries en la història de l'equip, amb 96 partits guanyats, en superar a Mike Fratello.

Conley ha aportat 26 punts amb 11 assistències i ha estat la primera vegada que ha tingut més de 20 punts i també ha repartit més de 10 passis d'anotació en un mateix partit.

Mentrestant, l'ala pivot Zach Randolph, que hores abans del partit ha rebut l'honor de ser nomenat Jugador de la Setmana en la Conferència Oest pel seu rendiment els últims set dies de competició, ha aportat 10 punts amb nou rebots.

L'ala pivot reserva Darrell Arthur també ha aconseguit 14 punts i l'aler Rudy Gay ha arribat als 13 punts per als Grizzlies, que han guanyat el tercer partit consecutiu i s'han posat amb marca guanyadora per primera vegada des del tercer partit de la temporada.

Els Grizzlies, que han guanyat sis dels últims set partits, han estat sempre en control del joc i del marcador per concloure el partit amb un 53 per cent d'encert en els trets de camp.

El pivot Dwight Howard, amb un doble-doble de 25 punts, 14 rebots i dos taps, ha tornat a ser el líder en l'atac dels Magic, però també ha tingut set pèrdues de pilota i ha comès cinc faltes personals.

Els Magic (31-18) han intentat remuntar un desavantatge de 12 punts en el quart període i s'han posat amb parcial de 98-97 i 40 segons per al final, però els Grizzlies han anotat dos trets de personal, inclosa la tècnica que han xiulat a Howard, i han assegurat la victòria.