NBA
Esports Bàsquet 25/05/2011

Marc Gasol: "És gairebé segur que hi haurà tancament patronal"

Tot i així Marc assegura que està concentrat de cara a l'Europeu de seleccions que es disputa a l'agost i que amb el 'locaut' caldrà tenir "paciència"

Redacció
2 min
Marc Gasol.

BarcelonaMarc Gasol, jugador dels Memphis Grizzlies, i de la selecció espanyola, ha assegurat que "guanyar la medalla d'or de l'Europeu és un gran premi".

"Classificar-se pels Jocs és la guinda, perquè guanyar un Europeu és molt bonic. Ja ho vam fer fa dos anys a Polònia i sabem del que parlem. Guanyar la medalla d'or és de per si un gran premi", ha comentat Marc Gasol a Efe en una entrevista amb el seu patrocinador Caser Seguros.

"Tots estem molt il·lusionats per estar aquí i aportar el que puguem al grup. Guanyar és una cosa molt complicat, sobretot quan es tenen tantes expectatives i responsabilitats. Així que caldrà treballar des del primer dia, el 27 de juliol, i prendre's això com una marató", ha dit.

Marc, per això, descarta que la seva situació contractual, agent lliure restringit, i el possible tancament patronal a la NBA el pugui afectar durant l'estada a l'equip nacional.

La possible presència de Serge Ibaka a la selecció i les seves conseqüències, si aconsegueix tenir el passaport espanyol a temps, ha ser una altra de les qüestions que ha respost: "No hem parlat entre nosaltres, però Ibaka és un grandíssim jugador amb unes capacitats úniques per jugar a això del bàsquet. És un gran noi, humil, bona persona i amb moltes ganes de treballar", ha subratllat.

Sobre el seu futur, Marc ha preferit mantenir-se a l'expectativa, encara que ha reconegut que Memphis "és especial" per a ell.

"Sembla que hi haurà tancament patronal a l'NBA, és gairebé segur. Serà la primera vegada per a mi i per a gairebé tots els jugadors i caldrà tenir paciència i certes dosis de tranquil.litat. Pel que fa al meu futur passa una mica igual. Memphis és l'únic equip que he conegut als Estats Units", ha afirmtat.

"He estat dos anys a High School i tres a l'NBA. He madurat a Memphis com a jugador i com a persona i no puc eludir que és una ciutat molt especial per a mi", ha finalitzat Marc Gasol.

stats