NBA
Esports Bàsquet 12/12/2010

Mavericks, Celtics i Heat segueixen intractables una jornada més a l'NBA

Els de Dallas, Boston i Miami han protagonitzat una altra nit triomfal i estableixen les millors ratxes guanyadores del moment

Redacció
2 min
Ray Allen, líder dels Celtics en la victòria enfront dels Bobcats.

BarcelonaAmb poc més d'un mes i mig de competició, ja es pot comprobar el gran potencial que tenen Mavericks, Celtics i Heat, protagonistes aquesta matinada a l'NBA.

L'aler alemany Dirck Nowitzi ha liderat els Mavericks en la victòria enfront els Utah Jazz per 103-97. Aquest és el dotzè triomf consecutiu dels de Dallas i suposa la millor ratxa guanyadora actualment a la lliga.

Els Celtics segueixen líders de la Divisió Atlàntic de la Conferència Est i ja sumen deu victòries consecutives, en guanyar còmodament els Bobcats de Charlotte per 62-93. Ray Allen i Glen Davis van signar les millors actuacions dels de Boston, que no van poder comptar amb la participació de Shaquille O'Neal, encara lesionat.

Els beach boys segueixen sense afluixar i han guanyat fàcilment els Kings de Sacramento per 83-104. Dwyane Wade, amb 36 punts, i LeBron James, amb 25, han estat els millors dels Heat, que segueixen un dia més líders de la Divisió Sudest. Per la seva banda, els Kings ja han perdut 15 dels últims 17 partits, la segona pitjor marca de la lliga.

Els Raptors, sense José Manuel Calderón, s'han imposat als Pistons per 116-120 i han signat la remontada més gran de la història de l'equip. A la segona part, els de Toronto perdien per 25 punts i han aconseguit capgirar el marcador i trencar amb la ratxa negativa de quatre derrotes consecutives.

Els Rockets han guanyat per 110-95 als Cavaliers de Varejao amb 40 punts de l'escorta Kevin, el millor registre fins ara de la temporada. Luis Scola, ex ACB, ha aportat un doble-doble de 14 punts i 14 rebots per deixar sense opcions l'equip de Cleveland, que ja suma set derrotes consecutives, la pitjor ratxa des del 2004.

Els Bulls segueixen contant els partits per victòries i ja en sumen cinc de consecutives. Aquesta matinada s'han desfet dels Minnesota Timberwolves per 113-82. Per part dels de Chicago, ha destacat l'actuació del base Derrick Rose, amb 21 punts i set assistències, mentre que el doble-doble de Kevin Love, amb 23 punts i 15 rebots, no ha servit als de Minnesota per sumar una victòria fora de casa

Els Atlanta Hawks han guanyat a casa els Pacers d'Indiana, 97-83, liderats per l'aler Josh Smith, que ha signat una gran actuació amb 21 punts tot i estar lesionat.

stats