NBA
Esports Bàsquet 24/02/2011

Melo Anthony brilla al Garden en el seu debut amb el Knicks de Nova York amb un doble-doble

Els Lakers ha necessitat la pròrroga i 37 punts de Kobe Bryant i un doble-doble de Pau Gasol per remuntar 10 punts a Portland i derrotar-lo 101-106

Redacció
1 min
Carmelo Anthony ha brillat en el seu debut amb els New York Knicks. / JESSICA RINALDI / REUTERS

BarcelonaAquesta ha sigut una matinada maratoniana (a Catalunya) de bàsquet a la NBA amb una pila de partits. Entre els més destacats hi havia el que s'ha disputat al Madison Square Garden perquè hi debutava el fitxatge estrella dels New York Knicks, l'exaler dels Denver Nuguets Carmelo Anthony. Melo no ha decebut, i ha contribuït a la victòria dels Knicks sobre els Milwaukee Bucks amb un doble-doble de 27 punts i 10 rebots (114-108).

L'altre partit destacat de la nit ha sigut el que s'ha jugat a Portland, sobretot per l'emoció en el marcador. Els Lakers han arribat a perdre de 10 punts, però gràcies a una gran segona part de Kobe Bryant (20 punts dels 37 totals) han aconseguit forçar la pròrroga. Aquí, entre Bryant i Gasol, sobretot en el rebot defensiu (12 dels 14 totals), han acabat per imposar la superioritat dels de Los Angeles a la pista dels Blazers (101-106).

stats