Bàsquet
Esports Bàsquet 27/06/2012

El Menorca Bàsquet renuncia a l'ascens a la Lliga Endesa i decideix desaparèixer

El club balear no pot fer front a l'ingrés del dipòsit per poder participar a la màxima categoria del bàsquet, i en aquests context el projecte del club no és viable

Ara
1 min

BarcelonaLa crisi econòmica està colpejant molt fort també el món de l'esport. Ara és el Menorca Bàsquet qui ha decidit renunciar a l'ascens a la Lliga Endesa, que s'havien guanyat esportivament, per no poder pagar els diners necessaris per formalitzar la inscripció a l'ACB. A més, el club ha vist que si el club o pot competir a la màxima categoria del bàsquet estatal, la viabilitat del club no és possible, i han decidit desaparèixer com a entitat.

Aquest és el comunicat oficial del Menorca Bàsquet:

El Menorca Bàsquet SAD comunica que la pròxima temporada el primer equip no podrà competir a la Lliga Endesa i que no podrà exercir el dret esportiu de participar-hi que s'havia guanyat com a campió del play-off Adecco Or 11-12.

La impossibilitat de complir amb l'ingrés en efectiu del dipòsit per al fons de regulació d'ascensos i descensos d'accés a la màxima competició estatal dins el termini previst que estableix l'Associació de Clubs de Bàsquet així ho ha determinat.

Així mateix, el Menorca Bàsquet SAD agraeix les moltes mostres d'adhesió al projecte que s'han manifestat públicament i privada en les últimes dates. Tanmateix, en cap cas aquestes adhesions per part d'agents polítics i socials s'han acabat concretant en un compromís ferm i en el finançament que requeria el present de l'entitat balear per garantir la viabilitat del projecte.

Per tant, el consell d'administració entén que, en aquestes circumstàncies, el projecte del Menorca Bàsquet SAD no és viable i l'òrgan rector assumeix que els administradors concursals procediran a la dissolució de club en les properes dates.

stats