Adecco Or
Esports Bàsquet 06/06/2011

El Menorca pensa en Josep Maria Berrocal com a entrenador

L'exentrenador ajudant del Regal Barça, que aquesta temporada ha guanyat com a tècnic del BC Budivelnyk la Superlliga d'Ucraïna, es va reunir dissabte a la tarda a Barcelona amb Oriol Humet

àlex Gozalbo
1 min
Josep Maria Berrocal.

BarcelonaJosep Maria Berrocal, exentrenador ajudant del Regal Barça que aquesta temporada ha guanyat com a tècnic del BC Budivelnyk la Superlliga d'Ucraïna, es va reunir dissabte a la tarda a Barcelona amb Oriol Humet, director general del Menorca Bàsquet. El club, que la propera temporada jugarà a l'Adecco Or, aspira a tancar la seva contractació.

El tècnic de 41 anys, que va passar set temporades al cos tècnic del Regal Barça, va donar la sorpresa en guanyar-li el títol al BC Donetsk, equip de més pressupost i que, a més, comptava amb el factor pista a favor. El seu currículum, com es pot veure a la pàgina web del BC Budivelnyk, comença a ser molt interessant.

El Menorca Bàsquet es troba en situació de concurs de creditors i, per tant, haurà d'informar el jutge de qualsevol contractació per a la banqueta. Andreu Casadevall, que aquesta temporada ha entrenat el Ford Burgos, és una altra de les opcions, mentre que Quim Costa està descartat per rellevar Paco Olmos.

stats