LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/05/2012

Micah Downs (Assignia Manresa), jugador revelació de la temporada

L'aler americà ha superat Corbacho (Blusens Monbus) per 10 vots de diferència i ha estat el més votat per jugadors i entrenadors de la Lliga Endesa

Ara
1 min
Micah Downs, delManresa, intenta superar Willie Deane, de l'Estudiantes / SUSANNA SÁEZ / EFE

ManresaL'aler de l'Assignia Manresa Micah Downs ha estat escollit jugador Revelació de la lliga Endesa. Amb 75 punts ha superat a Corbacho (Blusens Monbus), segon amb 65 vots. Williams (Fiatc Joventut) ha estat tercer amb 45 vots.

En una votació que participaven aficionats, jugadors, entrenadors i mitjans de comunicació, Downs ha obtingut la màxima puntuació (25 vots) de jugadors i entrenadors. "És un gran honor. Ja ho era només per formar part de la llista de jugadors nominats, tots ells grans jugadors. Ha estat un gran any per a mi, el primer a la Lliga Endesa i és un gran honor rebre aquest premi", ha declarat l'aler en declaracions recollides a la web de l'Assignia. Micah Downs, a falta de dos partits per acabar la temporada regular, està amb unes mitjanes de 12 punts i 4 rebots, i el seu partit més complet el va jugar dijous passat contra el Real Madrid, quan va acabar amb 24 punts, 5 rebots i 30 de valoració, en 26 minuts.

stats