WNBA
Esports Bàsquet 26/06/2012

Minneapolis reuneix Ricky Rubio i Carme Lluveras

Per cinquè any consecutiu la catalana ha viatjat als Estats Units, on exerceix d'entrenadora convidada de la WNBA

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio i Carme Lluveras, a Minneapolis

BarcelonaPer cinquè any consecutiu Carme Lluveras ha viatjat als Estats Units, on exerceix d'entrenadora convidada de la WNBA. Després de treballar amb Marynell Meadors amb les Atlanta Dream, la catalana està aquests dies amb Cheryl Reeve amb les Minnesota Lynx, les actuals campiones de la competició.

Ricky Rubio, base dels Minnesota Timberwolves, que actualment es recupera d'una greu lesió al genoll, es va interessar aquest dilluns per la feina de Carme Lluveras a Minneapolis. El català és un gran aficionat de les Lynx, especialment de Seimone Augustus.

"Intento venir cada estiu per estar al dia de com es treballa a la WNBA, que és un altre món. A mi és un estil de joc que m'encanta", diu Lluveras, que en el futur estudiarà la possibilitat de treballar durant tota la temporada com a entrenadora ajudant a la WNBA.

L'ex mànager general del Ciudad Ros Casares, que el passat 30 de maig va renunciar a tenir un equip professional, treu moltes coses positives de la seva experiència als Estats Units: "És un intercanvi del qual les dues parts en sortim beneficiades, ja que a ells també hi ha moltes coses de com es treballa a Europa i de les característiques de les jugadores que competeixen a l'Eurolliga que els són de gran utilitat", opina Carme Lluveras.

stats