NBA
Esports Bàsquet 11/12/2010

Un sobreexplotat Pau Gasol no pot evitar la derrota dels Lakers al United Center (88-84)

Pau Gasol no descansa. El pivot ha sumat 21 punts, 8 rebots, 4 assistències i 4 taps, unes xifres insuficients per rebatre un brutal parcial de 16-2

àlex Gozalbo
1 min
Pau Gasol supera Joakim Noah.

BarcelonaPau Gasol no descansa. Aquesta nit ha jugat una altra vegada 45 minuts en un partit que els Lakers van perdre al United Center contra Chicago Bulls (88-84). El pivot català ha sumat 21 punts, 8 rebots, 4 assistències i 4 taps, unes xifres insuficients per rebatre un brutal parcial de 16-2 al segon quart.

Joakim Noah, que a partir de la propera temporada cobrarà 10 milions de dòlars per temporada, no va poder aturar Pau Gasol. El dorsal 13, un dels jugadors amb més caràcter i energia de la NBA, va patir de valent per evitar que el català anotés una i una altra vegada. A més, en atac va errar set dels seus 10 llançaments.

L'equip de Rudy Fernández, en canvi, sí ha aconseguit la victòria aquesta matinada. Portland Trail Blazers s'ha imposat (94-101) a la pista dels Phoenix Suns. L'escorta continua tenint problemes per convèncer Nate McMillan i tan sols ha jugat 13 minuts, un temps que no li ha permès anotar cap punt.

stats