NBA
Esports Bàsquet 02/01/2011

Els Grizzlies no poden amb l'efectivitat de Paul Millsap (98-92)

Els Memphis Grizzlies sumen aquesta matinada la dinovena derrota de la temporada en un partit on Gasol anota el seu primer triple de l'any

Redacció
1 min
Mar Gasol i Marcus Camby.

Els Jazz de Utah amb l'aler-pivot Paul Millsap com a estrella i el base Deron Williams com a director han tornat al camí del triomf després de guanyar per 98-92 als Grizzlies de Memphis i recuperar el liderat de la Divisió Nord-oest després de la derrota soferta pels Thunder d'Oklahoma City.

Millsap va començar l'any nou amb un bon toc de canell en aportar 22 punts després d'anotar 8 d'11 en tirs de camp, capturar 10 rebots, repartir tres assistències, posar tres taps i recuperar dues pilotes.

Els Grizzlies van jugar sense el seu líder encistellador l'aler Rudy Gay, que es va patir una indisposició abans del partit, però van lluitar i van tenir opcions al triomf fins al final després d'haver remuntat un desavantatge de 13 punts i posar-se a dalt en el marcador 78-79 amb menys de vuit minuts per jugar-se.

Marc Gasol va anotar 4 de 8 tirs de camp, inclòs l'únic intent de triple que va fer, i 7-9 des de la línia de personal, va repartir quatre assistències, va capturar tres rebots, va posar dos taps i va recuperar una pilota.

stats