NBA
Esports Bàsquet 26/11/2010

Blake Griffin fa tremolar les cistelles (100-82) en el Dia d'Acció de Gràcies

Després de perdre's tota la temporada 2009-10 per lesió, Blake Griffin lluita amb John Wall per ser el 'rookie' de l'any.

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaBlake Griffin va ser escollit l'estiu del 2009 com a número 1 del draft per Los Angeles Clippers. En els set partits de pretemporada que va jugar va completar una mitjana de 13,7 punts i 8,1 rebots, aspecte que va fer que tots els analistes nord-americans apostessin per ell com a clar aspirant a 'rookie' de l'any. Una lesió contra New Orleans Hornets ho va aturar tot i l'ala-pivot es va perdre tota la temporada.

Ara, Blake Griffin ha tornat amb més força que mai. Aquesta matinada ha sumat 25 punts i 15 rebots en la victòria de Los Angeles Clippers contra Sacramento Kings (100-82). El jugador, format a la Universitat d'Oklahoma, està protagonitzant algunes de les jugades més espectaculars de la NBA, tant que ESPN ha fet un recull dels seves deu millors esmaixades.

Griffin ja és el quart jugador de la NBA amb una mitjana superior a 18 punts i 11 rebotes. Tan sols l'ala-pivot català Pau Gasol (Los Angeles Lakers), el pivot Dwight Howard (Orlando Magic) i l'ala-pivot Kevin Love (Minnesota) ha estan aconseguint.

Si no hi ha cap contratemps, Griffin competirà amb John Wall pel premi de millor debutant de la temporada. El base va sumar 10 punts i 7 assistències en la derrota de Washingnton Wizards a la pista d'Atlanta Hawks (116-96). La jornada ha coincidit amb el Dia d'Acció de Gràcies a Estats Units.

Blake Griffin (Los Angeles Clippers) garanteix 18,9 punts i 11,0 rebots mentre que John Wall (Washingnton Wizards) porta una mitjana de 18,9 punts i 9,3 assistències. Qui aconseguirà la distinció de 'rookie' de l'any?

stats