NBA
Esports Bàsquet 11/12/2010

¿Què li dirà Barack Obama a Pau Gasol dilluns?

La trobada no tindrà lloc, com és habitual, a la Casa Blanca sinó a un acte benèfic de Washington

àlex Gozalbo
1 min
Kobe Bryant i Pau Gasol.

BarcelonaEl president dels Estats Units, Barack Obama, rebrà dilluns Pau Gasol i la resta de companys dels Lakers. La trobada no tindrà lloc, com és habitual, a la Casa Blanca sinó a un acte benèfic de Washington.

El passat més de gener els Lakers es van convertir en el primer equip de la NBA en conèixer el president Obama, que els va organitzar una rebuda a la Casa Blanca per celebrar l'anell de campions aconseguit l'any 2009 després de superar Orlando Magic (4-1) a les finals.

Com els Lakers van tornar a guanyar el campionat, aquesta vegada superant Boston Celtics (4-3) a les finals, Barack Obama els tornarà a rebre ara, aprofitant que l'equip de Pau Gasol juga dimarts al Verizon Center dels Washington Wizards. L'acte està programat dilluns.

“Pau Gasol pot ser el millor pivot actual de la NBA”, va dir Obama al maig. Uns mesos abans, al gener, el president dels Estats Units va agrair la vessant solidària del català, que va donar 20.000 dòlars a les víctimes del terratrèmol d'Haití. ¿Què li dirà dilluns?

stats