NBA
Esports Bàsquet 27/11/2010

Un eficient Gasol no evita un parcial descoratjador a Salt Lake City (102-96)

Un 11-0 aconseguit per Utah Jazz va acabar amb Los Ángeles Lakers en la seva visita al Energy Solutions Arena

BarcelonaNova prova de foc per al potencial dels campions de lliga, Los Ángeles Lakers, en la seva visita al Energy Solutions Arena, de Salt Lake City, que no van superar en veure com els Jazz de Utah van venir una vegada més de darrere al marcador per guanyar per 102-96, sense que els triples de Kobe Bryant i un, novament, gairebé perfecte Gasol poguessin fer res.

Mentre Estats Units es comença a preguntar si Kobe Bryant és entre els deu millors jugadors de tots els temps, els Lakers van desperdiciar un avantatge parcial de 91-96 a dos minuts i mig del final. Els Lakers van sucumbir davant la gran defensa dels Jazz i l'eficàcia del seu atac per completar una ratxa guanyadora d'11-0.

Gasol també va tornar a ser el jugador més complet per als Lakers al disputar ni més ni menys que 45 minuts, 11 més que Bryant, i aconseguir el seu dotzè doble-doble amb 21 punts i 11 rebots. El jugador de Saint Boi va anotar 9 de 14 tirs de camp i 3-5 des de la línia de personal, va repartir quatre assistències i va posar un tap, va perdre només una pilota i va cometre tres faltes personals.

Millor sort va tenir Marc Gasol, que va ajudar amb 12 punts i 4 rebots a la victòria dels Grizzlies contra els Warriors (116-111).

Rudy Fernández, per la seva banda, no va poder evitar la derrota dels Trail Blazers a casa amb els New Orleans Hornets (78-97). El mallorquí va jugar només 7 minuts sortint des de la banqueta i va acabar amb 3 punts. Una topada amb Bradon Roy el va deixar lesionat.