NBA
Esports Bàsquet 29/11/2010

Als Lakers se'ls escapa un partit (92-95) que no perdien des de 1999

Els Indiana Pacers van donar la campanada i van vèncer per primera vegada a domicili a Los Angeles Lakers des de febrer de 1999

àlex Gozalbo
2 min
Solomon Jones defèn Pau Gasol.

BarcelonaEls Indiana Pacers van donar la campanada i van vèncer per primera vegada a domicili a Los Angeles Lakers (92-95) des de febrer de 1999, en un partit mancat de brillantor i resolt en els últims segons, marcat per l'actuació del pivot Roy Hibbert, al qual en cap moment va poder parar un discret Pau Gasol.

Kobe Bryant va aconseguir la seva millor marca anotadora de la temporada amb 41 punts, mentre que Gasol va registrar 13 punts (5/15 en el llançament) i 12 rebots. Hibbert, marcat pel jugador català durant moltes fases del duel, va recollir 24 punts, 12 rebots i sis assistències.

El duel entre dos dels millors equips defensius de la Lliga es va decidir al tram final. Gasol va anotar dos tirs lliures a falta de 34 segons i amb 92-93 al marcador, Hibbert va anotar sol sota el cèrcol després d'una badada defensiva. Després, Bryant va fallar dos triples seguits, un d'ells des de molt llarga distància.

El tècnic dels californians, Phil Jackson, ja havia avisat just abans del duel de quin era la seva major preocupació fins ara en el primer mes de competició: "Fer-lo jugar massa minuts", en al·lusió als prop de 39 minuts que fa la mitjana Gasol a la pista.

Així s'explica que el principiant Derrick Caràcter entrés en la rotació als nou minuts de joc, encara que també va influir en això la gran actuació de Hibbert, que va fer estralls a la zona des del començament malgrat els diferents marcatges que va ordenar Jackson.

Els Blazers de Rudy Fernández van perdre a la pista de New Jersey (98-96) amb 6 punts, 2 assistències i 2 rebots de l'escorta.

stats