NBA
Esports Bàsquet 15/12/2010

Pau Gasol lidera els Lakers després de la visita a Barack Obama (89-103)

Pau Gasol ha estat a prop d'aconseguir un doble-doble aquesta matinada, amb 16 punts i 9 rebots, a Washington

Redacció
1 min
Kobe Bryant i Pau Gasol.

BarcelonaPau Gasol ha estat a prop d'aconseguir un doble-doble aquesta matinada, amb 16 punts i 9 rebots, i ha donat suport així a l'actuació de l'escorta Kobe Bryant, que amb 24 punts ha dirigit el triomf de Los Angeles Lakers sobre els Wizards de Washington per 103-89. Gasol ha estat a prop d'aconseguir doble-doble en recuperar 9 pilotes sota les cistelles i donar 7 assistències. El jugador català ha jugat 31 minuts, en què ha encistellat 6 d'11 tirs de camp, 4 de 6 des de la línia de personal, i ha robat una pilota.

Els Lakers (18-7) mantenen la direcció en la seva fórmula guanyadora i han sumat dos triomfs consecutius.

Bryant ha aportat 12 punts seguits per als Lakers durant una ratxa de 17-2 en el tercer període, que han permès a l'equip de Los Angeles fer-se amb un avantatge que no han tornat a perdre durant la resta del partit.

Amb la seva victòria, els Lakers han guanyat per cinquena vegada en els últims sis partits, incloent-hi tres dels primers quatre en la seva ratxa de set jocs fora del seu camp per la Costa Est.

L'aler Lamar Odom va aportar doble-doble de 18 punts i 10 rebots, mentre que Gasol va tornar a ser part clau de l'equip en aconseguir 16 punts.

Els Wizards (6-17) han estat dirigits pel reserva Nick Young, que ha encistellat 21 punts, el pivot JaVale McGee, que n'ha aconseguit 12, i l'aler Al Thornton, amb 11 punts.

stats